Buitenreiniging

Buitenreiniging voor bedrijven en instellingen

Het regelmatig uitvoeren van buitenreiniging is van groot belang voor de staat van uw pand, denk hierbij aan het onderhouden van dakgoten en hemelafvoeren. Denk hierbij ook aan de risico’s die kunnen ontstaan op platte daken bij verstoppingen.

De mogelijke werkzaamheden op het gebied van buitenreiniging die wij voor u kunnen uitvoeren zijn zeer divers en afhankelijk van uw wensen. Doordat wij meer dan 30 jaar ervaring hebben in de schoonmaak branche, kunnen wij iedere situatie aan. Buitenreiniging werkzaamheden die wij bijvoorbeeld regelmatig uitvoeren voor bedrijven zijn: het uitvegen van dakgoten, het reinigen van roosters en afvoeren, het verzorgen van rapportages over vervuiling en de technische staat van de goten/platdak. 

Dit kunnen wij op vaste basis doen maar u kunt ons ook een seintje geven wanneer het weer nodig is. 

Professionele gevelreiniging 

Uw pand is het visitekaartje en aanzicht van uw bedrijf, de gevels zijn daarbij enorm belangrijk. Ook voor het reinigen van uw gevels bent u bij ons op het juiste adres, dit valt natuurlijk ook onder de buitenreiniging. Wij reinigen damwanden en gemetselde muren door middel van chemische- en hogedruk-stoomcleaning. Na de reiniging kunnen we de gevel opnieuw behandelen zodat deze weer geruime tijd beschermd is tegen alg, mos en weersinvloeden.

Alle soorten gevels: 
Onze ervaren en vaste medewerkers verwijderen efficiënt en grondig, al het vuil, aanslag en andere ongemakken op gevels. Wij behandelen alle soorten gevels en boeken altijd mooie resultaten. 

Waarom gevelreiniging?
Naast dat een schone gevel de uitstraling van uw bedrijfspand verbetert, draagt onderhoud aan uw gevel ook bij aan de levensduur van het gebouw. Schade aan uw gevel kan resulteren in grote schade aan uw muur en binnen in het gebouw, wanneer de schade niet tijdig wordt geconstateerd en gerepareerd. De gevel moet vocht tegen houden om vochtschade te voorkomen. Regelmatige schoonmaak en onderhoud is daarom erg belangrijk. 

Schoonmaakservice Fikse in het kort

Wij bedienen bedrijven en instellingen in de regio en zijn hier met ruim 30 jaar ervaring een toonaangevende organisatie. We zijn gevestigd in ’t Harde op de Veluwe, vanuit hier zetten wij ons elke dag met een vast team in voor onze klanten. 

30+ jaar ervaring in de branche.

Vaste medewerkers in dienst en op uw locatie.

Korte lijnen en vaste communicatiepersonen.

Focus op het volledig ontzorgen van onze klanten.

Focus op lange termijn samenwerkingen.

Regionaal, snel en vast inzetbaar.

* Wij zijn niet werkzaam voor particulieren en onze focus ligt op de zakelijke dienstverlening.

De sectoren waarin wij actief zijn 

Schoonmaakservice Fikse richt zich op de zakelijke segmenten en niet op particulieren. Wij hebben zeer uiteenlopende klanten en ruime ervaring in de onderstaande sectoren.

Kantoren

Woningbouw

Zorginstellingen

Recreatieparken

Vastgoed

Scholen

Bedrijven

Industrie

Offerte aanvragen of informatie opvragen

1 + 14 =