N

30+ jaar ervaring

N

Korte en vaste lijnen

N

Vaste medewerkers

N

Volledige ontzorging

N

Lange termijn relaties

Over Schoonmaak Fikse

“Laat schoonmaken onze zorg zijn”

Wij bedienen bedrijven en instellingen in de regio en zijn hier met ruim 30 jaar ervaring een toonaangevende organisatie. We zijn gevestigd in ’t Harde op de Veluwe, vanuit hier zetten wij ons elke dag met een vast team in voor onze klanten. 

30+ jaar ervaring in de branche.

Vaste medewerkers in dienst en op uw locatie.

Korte lijnen en vaste communicatiepersonen.

Focus op het volledig ontzorgen van onze klanten.

Focus op lange termijn samenwerkingen.

Regionaal, snel en flexibel.

Ervaring in diverse vakgebieden.

Periodiek, vast of oproep inzetbaar.

* Wij zijn niet werkzaam voor particulieren en onze focus ligt op de zakelijke dienstverlening.

Onze werkwijze

Ons personeel
Wij hechten veel waarde aan motivatie van onze medewerkers en hun betrokkenheid bij het vak, de organisatie en natuurlijk de opdracht. Bij aanstelling van het personeel worden eisen gesteld betreffende betrouwbaarheid, verantwoordelijkheid, representativiteit, vakbekwaamheid.De in te zetten medewerkers dragen in principe bedrijfskleding zodat ze herkenbaar zijn. 

Overeenkomst
Wanneer een schoonmaakcontract wordt aangegaan, wordt er samen met de opdrachtgever een schoonmaakprogramma vastgesteld, afhankelijk van uw wensen, behoefte en budget. Uiteraard worden er met de klant afspraken gemaakt omtrent praktische organisatie. Op de overeenkomst van dienstverlening zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals omschreven door ondernemersorganisatie van schoonmaak en bedrijfsdiensten (O.S.B.)

Werken bij Schoonmaakservice Fikse

Wij werken met een trouw team van schoonmakers met ieder zijn eigen specialiteiten. Wij kunnen altijd nieuw personeel gebruiken die vast bij ons in dienst willen komen. Bij interesse raden wij u aan om even naar onze vacature pagina te gaan via de onderstaande button. U kunt hier de gevraagde gegevens achterlaten en dan zullen wij contact met u opnemen. Bij vragen kunt u natuurlijk ook altijd even bellen of mailen. 

De sectoren van Schoonmaakservice Fikse

Schoonmaakservice Fikse richt zich op de zakelijke sectoren en niet op particulieren. Wij hebben zeer uiteenlopende klanten en ruime ervaring in de onderstaande sectoren.

Kantoren

Woningbouw

Zorginstellingen

Recreatieparken

Vastgoed

Scholen

Bedrijven

Industrie

Offerte aanvragen of informatie opvragen

9 + 12 =