Interieurreiniging bij bedrijven en instellingen

Wij verzorgen het schoonmaakonderhoud van kantoren, scholen en alle andere instellingen. Een schone werkplek is een visitekaartje voor uw bedrijf en een prettige werkomgeving voor uw werknemers. Maar waar gewerkt wordt, ontstaat stof en vuil. Daarom is het dagelijks of periodiek reinigen noodzakelijk. Lege prullenbakken, een schoon bureau, schone vloer en een fris toilet; het zijn, een ieder afzonderlijk, belangrijke elementen die een opgeruimde indruk achter laten en het werkplezier verhogen. Onze medewerkers zetten zich in voor een schone werkplek en een prettige werkomgeving. 

Een goede hygiëne en nette leefomgeving is belangrijk voor zowel uw personeel als uw bezoekers. Het is ontzettend belangrijk dat u kunt bouwen op een schoonmaakbedrijf, zodat u weet waar u aan toe bent. Een belangrijk element daarbij is natuurlijk dat afspraken worden nagekomen, iets wat wij erg belangrijk vinden.

Onze schoonmakers kunnen dagelijks, wekelijks of maandelijks bij u langskomen zodat uw pand altijd schoon is. Uiteraard is het ook mogelijk om andere afspraken hierin te maken. 

Schoonmaakservice Fikse in het kort

Wij bedienen bedrijven en instellingen in de regio en zijn hier met ruim 30 jaar ervaring een toonaangevende organisatie. We zijn gevestigd in ’t Harde op de Veluwe, vanuit hier zetten wij ons elke dag met een vast team in voor onze klanten. 

30+ jaar ervaring in de branche.

Vaste medewerkers in dienst en op uw locatie.

Korte lijnen en vaste communicatiepersonen.

Focus op het volledig ontzorgen van onze klanten.

Focus op lange termijn samenwerkingen.

Regionaal, snel en vast inzetbaar.

* Wij zijn niet werkzaam voor particulieren en onze focus ligt op de zakelijke dienstverlening.

De sectoren waarin wij actief zijn 

Schoonmaakservice Fikse richt zich op de zakelijke segmenten en niet op particulieren. Wij hebben zeer uiteenlopende klanten en ruime ervaring in de onderstaande sectoren.

Kantoren

Woningbouw

Zorginstellingen

Recreatieparken

Vastgoed

Scholen

Bedrijven

Industrie

Offerte aanvragen of informatie opvragen

2 + 12 =