Vloerreiniging bij bedrijven en instellingen

Vloeronderhoud kent verschillende specialismen zoals: tapijtreiniging, verwijderen/ aanbrengen van waslagen op linoleum, het machinaal schrobben en zuigen van harde vloeren en het onderhoud natuursteen. Al deze zaken kunnen wij op ons nemen, afhankelijk van waar u behoefte aan heeft. Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van alle soorten vloeren. Voor iedere klus hebben wij een passende oplossing op maat. 

Een schone vloer en goed onderhouden vloer brengt een aangename en verzorgde sfeer in uw bedrijf, zowel voor uw personeel als uw bezoekers. Het regelmatig laten reinigen van uw tapijt is bijvoorbeeld ook belangrijk voor de gezondheid op de werkvloer. Zo kan er zich in de loop van de tijd veel stof en vuil ophopen in het tapijt, dit kan resulteren in diverse allergieën en onaangename geuren. 

Vloerreiniging kunnen wij op vaste basis uitvoeren of op oproep. 

Schoonmaakservice Fikse in het kort

Wij bedienen bedrijven en instellingen in de regio en zijn hier met ruim 30 jaar ervaring een toonaangevende organisatie. We zijn gevestigd in ’t Harde op de Veluwe, vanuit hier zetten wij ons elke dag met een vast team in voor onze klanten. 

30+ jaar ervaring in de branche.

Vaste medewerkers in dienst en op uw locatie.

Korte lijnen en vaste communicatiepersonen.

Focus op het volledig ontzorgen van onze klanten.

Focus op lange termijn samenwerkingen.

Regionaal, snel en vast inzetbaar.

* Wij zijn niet werkzaam voor particulieren en onze focus ligt op de zakelijke dienstverlening.

De sectoren waarin wij actief zijn 

Schoonmaakservice Fikse richt zich op de zakelijke segmenten en niet op particulieren. Wij hebben zeer uiteenlopende klanten en ruime ervaring in de onderstaande sectoren.

Kantoren

Woningbouw

Zorginstellingen

Recreatieparken

Vastgoed

Scholen

Bedrijven

Industrie

Offerte aanvragen of informatie opvragen

13 + 12 =