Glazenwasser éénmalig of periodiek

Glazenwasser gezocht? Met behulp van moderne hulpmiddelen (hoogwerkers, telescopen en ladders) verzorgen goed opgeleide glazenwassers conform wettelijke bepalingen en voorschriften uw opdracht voor glasbewassing. Met meer dan 30 jaar ervaring bij bedrijven en instellingen kunnen wij iedere klus aan! 

Het is belangrijk dat ramen schoon zijn, deze dienen immers voor extra licht en om doorheen te kijken. Als de ramen van uw pand schoon zijn dan draagt dit bij aan de representativiteit van uw organisatie. Omdat ramen redelijk snel vies worden, is het vaak wenselijk dat deze periodiek worden gewassen door een vast team. Wij kunnen u volledig ontzorgen en ervoor zorgen dat u pand altijd schone en streeploze ramen heeft. 

Onze glazenwassers zijn gespecialiseerd op het gebied van glasreiniging. Zij beschikken over de juiste kennis, ervaring en middelen om elk raam perfect schoon te krijgen. Er wordt ten alle tijden rekening gehouden met de omgeving en de algemene veiligheid. 

Schoonmaakservice Fikse in het kort

Wij bedienen bedrijven en instellingen in de regio en zijn hier met ruim 30 jaar ervaring een toonaangevende organisatie. We zijn gevestigd in ’t Harde op de Veluwe, vanuit hier zetten wij ons elke dag met een vast team in voor onze klanten. 

30+ jaar ervaring in de branche.

Vaste medewerkers in dienst en op uw locatie.

Korte lijnen en vaste communicatiepersonen.

Focus op het volledig ontzorgen van onze klanten.

Focus op lange termijn samenwerkingen.

Regionaal, snel en vast inzetbaar.

* Wij zijn niet werkzaam voor particulieren en onze focus ligt op de zakelijke dienstverlening.

De sectoren waarin wij actief zijn 

Schoonmaakservice Fikse richt zich op de zakelijke segmenten en niet op particulieren. Wij hebben zeer uiteenlopende klanten en ruime ervaring in de onderstaande sectoren.

Kantoren

Woningbouw

Zorginstellingen

Recreatieparken

Vastgoed

Scholen

Bedrijven

Industrie

Offerte aanvragen of informatie opvragen

6 + 1 =